Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθησαν οικογενειακώς για ναρκωτικά

Δύο αδέρφια και ο γιος του ενός εξ αυτών, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στη Νότια Κέρκυρα καθώς βρέθηκαν να κατέχουν σημαντική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου της η Αστυνομία "στην Νότια Κέρκυρα, βραδινές ώρες της 11/02/2011, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, τρείς ημεδαποί, ηλικίας 42, 37 και 22 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών συνελήφθη η 42χρονη δράστιδα να εξέρχεται από το σπίτι του 37χρονου αδελφού της κατέχοντας δύο γραμ. κοκαΐνης. .Σε νομότυπη κατ’οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 37χρονου βρέθηκαν τα ακόλουθα:
1. Ποσότητα ηρωίνης σε έξι επί μέρους συσκευασίες συνολικού βάρους 18,3 γραμ. περίπου.
2. Οκτώ δισκία Hipnosedon
3. Οκτώ δισκία Stedon.
4. Έντεκα δισκία Vulbegal
5. Το χρηματικό ποσό των 8400€ ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών.
6. Δύο κινητά τηλέφωνα ως μέσον διευκόλυνσης πώλησης ναρκωτικών.
Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία της 42χρονής όπου βρισκόταν ο 22χρονος γιός της, ο οποίος κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,3 γραμ. περίπου.
Οι δράστες συνελήφθησαν. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν καθώς, όπως και το χρηματικό ποσό . Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών". .
  

corfupress