Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο πατέρας είχε προαναγγείλει το φόνο των διδύμων

Ο πατέρας είχε προαναγγείλει το φόνο των διδύμων

Επιστολή - διαθήκη άφησε ο Ματίας Σεπ στην κατοικία του πριν αυτοκτονήσει, με την οποία «ανακοινώνει σαφώς το σχέδιό του να σκοτώσει τις κόρες του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του αυτή», σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien, που αναφέρει ως πηγή της στοιχεία από την αστυνομική έρευνα.

Στο συγκεκριμένο έγγραφο πάντως κατά παράδοξο τρόπο ο ίδιος «ορίζει ως δικαιούχους τις κόρες του ή, απουσία τους, τη μητέρα τους, την αδελφή του ή τον αδελφό του».
Η πληροφορία ήταν γνωστή εδώ και ημέρες στις Αρχές, αλλά δεν δημοσιοποιήθηκε για να μην αποθαρρύνει πιθανούς μάρτυρες από το να συνδράμουν στην αναζήτηση των δύο παιδιών.
Ο πατέρας είχε προαναγγείλει το φόνο των διδύμων
Ο Σεπ ταχυδρόμησε και άλλη επιστολή, στη σύζυγό του Ιρίνα, ενώ περιπλανιόταν με τις δύο δίδυμες κόρες του. Η ιταλική Corriere della Sera αναφέρει ότι εκεί διαβεβαιώνει ότι «Αναπαύονται εν ειρήνη, δεν υπέφεραν».
Η Le Parisien υποστηρίζει επίσης ότι την ημέρα της απαγωγής των δύο κοριτσιών, ο Σεπ βρέθηκε για αρκετές ώρες στο χωριό Μορζ της Ελβετίας, στις όχθες της λίμνης Λεμάν.
Η υπόθεση ότι οι δίδυμες δολοφονήθηκαν εκεί και θάφτηκαν κάπου στην Ελβετία κατά μήκος του οδικού άξονα ανάμεσα σε Σεν Σιλπίς και Γενεύη παραμένει σημαντικό ενδεχόμενο για την ελβετική αστυνομία, όπως τονίζει το δημοσίευμα.

ΕΘΝΟΣ