Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

«Σκληρή σάμπα» με ανήλικες η αδυναμία του Μπερλουσκόνι

Μετά το «μπούνγκα μπούνγκα»όρος που χρησιμοποιούσε ο Καβαλιέρε για να περιγράφει όργια με κολ γκερλς στα πρωθυπουργικά πάρτιήρθε η... σκληρή σάμπα. Με την έκφραση αυτή χαρακτήρισε μία από τις κοπέλες που συμμετείχε στα πάρτι τον προκλητικό χορό μιας Βραζιλιάνας που φορούσε μόνο τα εσώρουχά της μπροστά στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τους άρρενες καλεσμένους του. Η «σκληρή σάμπα» είχε ως αποτέλεσμα να ενθουσιαστεί ο 74χρονος μεγιστάνας και να αρχίσει να θωπεύει τη χορεύτρια. Στις άσεμνες χειρονομίες τον ακολούθησε τουλάχιστον ένας καλεσμένος.

Την ίδια ώρα σφίγγει ο δικαστικός και πολιτικός κλοιός γύρω από τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, καθώς νεότερα στοιχεία τής εναντίον του δικογραφίας για «ροζ» σκάνδαλα δείχνουν ότι υπήρχε και δεύτερη ανήλικη που συμμετείχε στα οργιώδη πάρτι, εκτός από τη γνωστή 17χρονη «Ρούμπι», μαροκινής καταγωγής. Πρόκειται για την Ιρις Μπεράρντι , η οποία «έλαμψε» σε πάρτι στο Μιλάνο και στην τεράστια εξοχική έπαυλη του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία. Η Μπεράρντι, η οποία χαρακτηρίζεται από τους ερευνητές «γνωστή πόρνη», έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1991 και ήταν ανήλικη όταν μετέβη σε τουλάχιστον δύο κατοικίες του Καβαλιέρε, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2009, σύμφωνα με τα έγγραφα που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝSΑ και τα οποία βασίζονται στον γεωγραφικό εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου της κοπέλας.

Τρεις εισαγγελείς του Μιλάνου έστειλαν στην ιταλική Βουλή στη Ρώμη 227 σελίδες με νεότερα στοιχεία για το σκάνδαλο «Ρούμπιγκέιτ», όπως το αποκαλούν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Περιέχουν μαρτυρίες και νέες τηλεφωνικές υποκλοπές, ζητούν μάλιστα την άδεια της Βουλής για να ερευνήσουν τα γραφεία του λογιστή του Καβαλιέρε Τζουζέπε Σπινέλι. Σε βάρος του Μπερλουσκόνι διεξάγεται έρευνα από τα τέλη Δεκεμβρίου. Εκτός από την κατηγορία για σεξουαλικές σχέσεις αντί χρημάτων με ανήλικη, ο Μπερλουσκόνι είναι επίσης ύποπτος για κατάχρηση του αξιώματός του επειδή επενέβη για να αφεθεί ελεύθερη η Ρούμπι όταν συνελήφθη για κλοπή τον Μάιο του 2010 στο Μιλάνο.

Με μια λακωνική δήλωση αντιμετώπισε τις νέες αποκαλύψεις ο ιταλός πρωθυπουργός. «Δεν έχω τίποτε να πω. Η ανάκριση εις βάρος μου είναι σκανδαλώδης» είπε.

TO BHMA