Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέληφθησαν δύο έμποροι νακρωτικών - Κατασχέθηκαν 147 κιλά χασίς



alt

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών (31 και 34 ετών) για εμπορία ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν χθες το απόγευμα στην περιοχή των Αλυκών Λευκίμμης, οι άνδρες του τμήματος Δίωξης. Κατασχέθηκαν 147 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Είχαν εντοπίσει τα ναρκωτικά από την Παρασκευή
alt 
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι σε περιοχή πλησίον των ακτών στις Αλυκές Λευκίμμης Κέρκυρας, αποκρύπτεται μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, σχεδιάσθηκε και οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην περιοχή και τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Παρασκευής εντοπίστηκαν σε αυτοσχέδια κρύπτη (καβάντζα) επιμελώς κρυμμένοι, έξι ταξιδιωτικοί σάκοι και δύο μεγάλες σακούλες που περιείχαν εκατόν τριάντα τέσσερα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους εκατόν σαράντα επτά κιλών και εξακοσίων γραμμαρίων (147.600 γραμ.).


Τους έπιασαν στα «πράσα»

Η περιοχή τέθηκε σε 24ωρη αστυνομική επιτήρηση και χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι προσήλθαν στο σημείο με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, έχοντας μαζί τους μεγάλες νάιλον σακούλες, έξι μαχαίρια, δύο ταινίες συσκευασίας δεμάτων, πλαστικά γάντια και άρχισαν να συσκευάζουν τα ναρκωτικά με σκοπό την μεταφορά τους.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική επέμβαση των αστυνομικών και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους πέραν των προαναφερομένων ειδών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα με πέντε κάρτες SIM!

Οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

corfupress