Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αποκαλυπτήρια στους ευρω-τρομοκράτες από ΕΕ - "Κανένα κίνδυνος για Ελλάδα"

http://www.defencenet.gr/defence/images/stories/EurobombL.jpgEκτέθηκαν ανεπανόρθωτα οι τρομολάγνοι των δυνάμεων του Μνημονίου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ... λοιπές "μνημονιακές" δυνάμεις) που ... σπέρνουν το φόβο και την αβεβαιότητα στους πολίτες επικαλούμενοι δήθεν κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και ρίχνοντας συνέχεια "ευρωβόμβες", προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο τους:
Πριν λίγο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που διακινούνται περί ύπαρξης σχεδίου για απομάκρυνση της χώρας μας από το ευρώ. «Η Κομισιόν διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επεξεργάζεται σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί.

Σε ανάλογη διάψευση προχώρησε και ο Επίτροπος για την Οικονομία Ολι Ρεν. Είχε προηγηθεί η δήλωση του Επιτρόπου για το Εμπόριο Κάρελ Ντε Χουχτ ότι η Κομισιόν και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εξετάζουν σενάρια για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει η Ελλάδα το ευρώ με αποτέλεσμα να βουλιάξει σήμερα και πάλι το ευρώ..

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διέψευσε με απόλυτο τρόπο τα σενάρια αυτά.

«Η ΕΕ δεν εργάζεται στη βάση ενός σεναρίου για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Εργαζόμαστε για να παραμείνει η Ελλάδα (στο ευρώ)», δήλωσε ο Επίτροπος της ΕΕ για την Οικονομία Ολι Ρεν, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Channel 4.
«Η Κομισιόν διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επεξεργάζεται σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Η Κομισιόν θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ», έγραψε στο twitter ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο κ. Μπαγί επανήλθε με νέα ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο:
«Ο Μπαρόζο και ο Ρεν λένε τα τελευταία δύο χρόνια ότι η Κομισιόν θέλει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Δεν υπάρχει σχέδιο της Κομισιόν για ελληνική έξοδο από το ευρώ», έγραψε στον λογαριασμό του ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Τις τελευταίες ημέρες βουλευτές, στελέχη και οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και ΔΗΜΑΡ, Ν.Μπακογιάννη και λοιπές "μνημονιακές" δυνάμεις, περίπου εύχονται να βγει η χώρα από το ευρώ ή να δημιουργηθούν συνθήκες τέτοιες που να οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, μόνο και μόνο για να μην χάσουν την εξουσία.
Έχοντας επικεντρώσει σε δύο τομείς: Στους μισθούς και τις συντάξεις και στην ... χρεοκοπία των τραπεζών! Πάλι άρχισαν τα γνωστά παραμύθια ότι "Τα λεφτά φτάνουν μέχρι τέλους Ιουνίου για συντάξεις και μισθούς", αλλά στις τρομο-φημολογία των ημερών προστέθηκε και η κατάρρευση των τραπεζών!
Διαδίδονται φοβερά πράγματα από τα γνωστά μέλη του pay-roll των τραπεζιτών ότι δήθεων οι τράπεζες ... κλείνουν ότι ο κόσμος θα χάσει τα λεφτά του και άλλα τέτοια που έχουμε ακούσει δεκάδες φορές σε αυτά τα δύο χρόνια προκειμένου να περάσουν τα εγκλήματά τους σε βάρος της χώρας.
Σε σημείο που αναγκάστηκε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων να εκδώσει καθησυχαστική ανακοίνωση και να τονίσει ότι "Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την βιωσιμότητα των τραπεζών". Ούτε και των τραπεζιτών, λέμε εμείς. Μόνο των πολιτών... 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr