Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Και βίντεο με την κόρη του Μπερίσα να ζητάει μίζα!

«Θανατηφόρο» βόλι που θα πλήξει κατευθείαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα έχει στα χέρια της η αντιπολίτευση. Μετά το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ιλίρ Μέτα, ο οποίος ζητούσε από τον τότε υπουργό Οικονομίας Ντρίταν Πρίφτι να ακυρώσει δύο διαγωνισμούς για συμβόλαια εκμετάλλευσης ενός υδροηλεκτρικού σταθμού, ώστε να ευνοηθεί μια άλλη εταιρεία, νέο βίντεο πρόκειται να βγει στον αέρα.
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» από απόλυτα έγκυρες πηγές, στο βίντεο εμφανίζεται η κόρη του Μπερίσα, Αργκίτα Μαλτίζι, να ζητάει μίζα από επιχειρηματία.
Η κόρη του Μπερίσα δεν είναι... πρωτόβγαλτη στο γήπεδο της διαφθοράς που οργιάζει στη γείτονά μας Αλβανία. Κατηγορείται ανοιχτά από ΜΜΕ της Αλβανίας πως κρύβεται πίσω από εταιρείες, που στόχο έχουν την υφαρπαγή περιουσιών που ανήκουν σε έλληνες μειονοτικούς.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο σύζυγος της κόρης του Σαλί Μπερίσα είναι εκπρόσωπος της Διεθνούς Τράπεζας στη νότια Αλβανία, που ασχολείται με επενδύσεις, κυρίως στον τομέα του τουρισμού.
Αυτά και εν αναμονή της προβολής του βίντεο, που δύσκολα θα μπορεί να ξεπεράσει ο Μπερίσα.