Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Εκλεισε ο ΧΥΤΑ Φυλής

Εκλεισε, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ, ΟΤΑ, ο ΧΥΤΑ Φυλής και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) στο Σχιστό, ενώ υπό κατάληψη τελούν τα γραφεία του ΕΣΔΚΝΑ. (Φωτογραφία αρχείου)
Εκλεισε, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ, ο ΧΥΤΑ Φυλής και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) στο Σχιστό, ενώ υπό κατάληψη τελούν τα γραφεία του ΕΣΔΚΝΑ.
Στη σχετική ανακοίνωση, η Ομοσπονδία κάνει λόγο για αφαίρεση, με συνοπτικές διαδικασίες, της αρμοδιότητας της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την εκχώρησή της με «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς και διαδικασίες σε ιδιώτες για 25 χρόνια.
Για την Τρίτη, προκηρύχθηκε 3ωρη Παναττική στάση εργασίας, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 3.00 μ.μ. και στις 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο «ATHENS IMPERIAL» (Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα) όπου συνεδριάζει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΔΚΝΑ για να αποφασίσει τον τρόπο υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού για τη Διαχείριση των Στερεών Αποβλήτων στην Αττική.

 naftemporiki.gr