Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεύει στα νησιά ο Ηλίας Μπεριάτος



Συνεχίζοντας την περιοδεία του στα Ιόνια νησιά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηλίας Μπεριάτος επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε την Τετάρτη 5-10-2010 την Ιθάκη όπου συναντήθηκε με τοπικά πολιτικά στελέχη και κατοίκους του νησιού και είχε μαζί τους πολύωρη και διεξοδική συζήτηση, στην οποία αναλύθηκαν τα κρίσιμα θέματα σχετικά με τις θαλάσσιες συγκοινωνίες και τις υποδομές που είναι απαραίτητες για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του νησιού.
Την Πέμπτη το πρωί (6-10-2010) επισκέφτηκε το Ληξούρι όπου  συναντήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο με τη Δήμαρχο κα Νόπη Αλεξανδροπούλου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Μαντζαβινάτειο Γενικό Νοσοκομείο όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ Μαρκάτο και το προσωπικό. Ακολούθως επισκέφθηκε τα καταστήματα της κεντρικής περιοχής της πόλης και συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους. Το μεσημέρι, επιστρέφοντας στο Αργοστόλι, ο κ. Μπεριάτος συναντήθηκε με το Διοικητή και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας κ. Αυγουστάτο.


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε επίσκεψη στους οικισμούς της περιοχής Πυλάρου και στην κωμόπολη της Αγίας Ευφημίας ενώ το βράδυ περιόδευσε στη Σάμη. Σε όλες τις περιοχές είχε επαφές και συζητήσεις με τους επαγγελματίες και εμπόρους για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τους στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.



Σήμερα ο κ. Μπεριάτος επισκέπτεται την Λευκάδα και στη συνέχεια θα βρίσκεται στην Κέρκυρα εν όψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του Πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.