Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αιφνιδιαστική παραίτηση του Π. Σκληρού απο τη θέση του Γραμματέα της Π.Ε.


http://meganisinews.files.wordpress.com/2010/04/major357.jpg
Το κείμενο της παραίτησης του από την θέση του Γραμματέα της Π.Ε. Ιονίων Νήσων του ΠΑΣΟΚ, έθεσε στη δημοσιότητα ο Παναγιώτης Σκληρός. 

Μια αιφνιδιαστική παραίτηση με πολλά ερωτηματικά, καθώς συνδέεται άμεσα και με τις εκλογές του Νοεμβρίου. Η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.....


Το κείμενο έχει ως εξής:


"Αγαπητοί σύντροφοι,

Επειδή έχω γίνει δέκτης του ΄΄προβληματισμού΄΄ σας αναφορικά με τον ορισμό μου σαν αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας και επειδή ΄΄κατανόησα και κατανοώ΄΄ και την διαδικασία των επιλογών για περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες αλλά και πράγματα πέραν της επιφάνειας σαν .. παλιός στο κίνημα που έχω υπομείνει πολλά- όχι όμως άλλο τώρα-, σας παρακαλώ όπως δεχθείτε την αποδέσμευσή μου από αυτή την υποψηφιότητα προς διευκόλυνση σας και ικανοποίηση των όσων ΄΄προβληματίζονται΄΄ και πιέζουν.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον ορίσετε καθώς και στον συνδυασμό του κ. Μπεριάτου.
Μετά από αυτό και επειδή εκ μέρους μου δεν υπάρχουν άλλες πλέον ηθικές ανοχές παρά μόνο συνέπεια και αγωνιστικότητα όπως πάντα, ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, θα παρακαλούσα να δεχθείτε και την παραίτησή μου από γραμματέας της Περιφερειακής επιτροπής Ιονίων νήσων.   Οι ΝΕΕΑ μπορούν πλέον να κάνουν πολύ καλά την δουλειά που απαιτείται.
Σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι οι αποφάσεις μου είναι οριστικές.

Παναγιώτης Σκληρός

Λευκάδα, 27/9/10 "