Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Γκάλοπ εξπρές

 
pasok
ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελικώς ανατέθηκε από το ΠΑΣΟΚ και διενεργείται η περιλάλητη δημοσκόπηση για τους υποψηφίους στο Δήμο Κερκύρας, από τα ευρήματα της οποίας θα εμπλουτισθεί η κρίση των μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων του Τσούρα.


Το γκάλοπ είναι από τα αποκαλούμενα «τριών ημερών» ώστε τα ευρήματά του να τα επεξεργαστεί η εταιρεία και η Επιτροπή μέχρι τέλους της εβδομάδας.  Κι αυτό γιατί (και) η Κέρκυρα ως μεγάλος δήμος και έδρα Περιφέρειας δεν μπορεί να λείπει από την ανακοίνωση των εκλεκτών του ΠΑΣΟΚ που προγραμματίζεται να συμβεί την προσεχή Κυριακή 5Σεπτεμβρίου. Χθες το μεσημέρι πάντως πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό εν όψει της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στη διάρκεια του οποίου θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές.
Στο μεταξύ την πρόθεσή της να συγκροτήσει συνδυασμό και να διεκδικήσει τη δημαρχία ανακοίνωσε η αντινομάρχις, Μ. Υδραίου ενώ ο Αλ. Αυλωνίτης και οι αυτοδιοικητικοί ανακοινώνουν αύριο την διακήρυξή τους. Οι Λέσσης - Σκορδίλης, τούτων δοθέντων δεν αισθάνονται την ανάγκη να σπεύσουν και συγκροτούν Κίνηση ώστε εφόσον τελικώς η συμφωνία ευοδωθεί με τους αυτοδιοικητικούς να εμφανισθεί ως συμμαχία Κινήσεων και όχι ως προσχώρηση στον συνδυασμό του δημάρχου Εσπερίων.

enimerosi