Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Δελτιο Τυπου Κίνησης "Πολιτών Εξουσία"

                    31/8/2010

   Αρχικα θα θελαμε ως ανεξαρτητη κινηση πολιτων να συγχαρουμε την ομαδα του ΑΟ Κερκυρα που παρα την διαρκη υπονομευση τοπικων και αλλων παραγοντων κυριως της πολιτικης και του αθλητισμου, καταφερε να νικησει την ΑΕΚ. Να σημειωσουμε οτι ο αγωνας εγινε σε ουδετερο γηπεδο (!) στεροντας την πρεμιερα της ομαδας απο τους Κερκυραιους φιλαθλους. Δυστυχως, κανενας απο τους ανευθυνουπευθυνους δεν καταφερε να κανει το αυτυνοητο, επισκευαζοντας το ΕΑΚΚ εγκαιρα, παρα μαλιστα το γεγονος οτι ηταν γνωστο απο το Μαιο, πως η ομαδα θα επαιζε στη souperlegue τη νεα χρονια. Μακαρι παντως να ξυπνησουν, εστω και καθυστερημενα και να μπορεσει η ομαδα μας να επιστρεψει στο σπιτι της.

   Επισης, θα θελαμε να ανακοινωσουμε οτι τη Τεταρτη 1/9/2010 στον ραδιοφωνικο σταθμο Energy στο Βρυωνη, στις 21.00 θα γινει συναντηση των μελων και των μεχρι στιγμης δηλωμενων υποψηφιων, με θεμα κυριως τις κινησεις μας ενοψει εκλογων και την ολοκληρωση των προγραμματικων μας προτασεων. Η συναντηση φυσικα ειναι ανοιχτη σε ολους (εκτος απο τους γνωστους αγνωστους της υποπτης Κερκυραικης πολιτικης) αφου ειμαστε μια κινηση πολιτων που θελει να προωθησει νεες ιδεες απο ολους και πιστευει στην αμεση δημικρατια. Οποιος θελει ειναι ευπροσδεκτος λοιπον να μας παρακολουθησει και να συμμετασχει!
   
Τελος, επειδη στο χαος των ανευθυνων προσωποκεντρικων συνδυασμων που προσπαθουν να σβησουν το αμαρτωλο παρελθον τους ανακυκλωνοντας τα ιδια προσωπα και τους ενδιαφερει μονο η καταληψη των πολιτικων θεσεων και οχι η λυση των προβληματων μας, απαντουμε με προτασεις. Απο το Σαββατο προχωρουμε στη δημοσιευση ενος πληρους και ρεαλιστικου προγραμματος που αφορα κυριως τη κοινωνικη προστασια των Κερκυραιων και την δημιουργια ενος καθαρου Δημου Κερκυραιων.

                                                                                 Ανοιχτη Ολομελεια Κινησης
                                                                                    "ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"