Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Βίαζε τις ανήλικες κόρες του και έβαζε το γιο του να βλέπει

περιπολικό ΕΛΑΣΠέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας ήταν το μαρτύριο που ζούσαν επί οκτώ χρόνια στο σπίτι τους στην περιοχή της Νίκαιας οι δύο ανήλικες κόρες, αλλά και ο γιος ενός 50χρονου αλβανού, ο οποίος βίαζε τα κορίτσια και ανάγκαζε το μικρότερο αγόρι να παρακολουθεί το βασανιστήριο. Μάλιστα, η μία από τις κόρες του δράστη έφερε στον κόσμο και ένα παιδί. 

Τέλος στον εφιάλτη που ζούσαν στα χέρια του πατέρα τους τα παιδιά, έδωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής οι οποίοι μετά από καταγγελίες συνέλαβαν τον 50χρονο.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, από την αστυνομία ο δράστης, εδώ και οκτώ χρόνια βίαζε συστηματικά τις ανήλικές κόρες του, ηλικίας σήμερα 15 και 16 ετών αντίστοιχα, από όταν ήταν 7 ετών.

Η διαστροφή του , όμως δεν περιοριζόταν σε αυτό. Τις σκηνές των βιασμών, ανάγκαζε να παρακολουθεί και ο 10 ετών, σήμερα γιος του.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πριν από ένα χρόνο, η μεγάλη του κόρη, γέννησε ένα μωρό, μετά από έναν από τους αλλεπάλληλους βιασμούς από τον πατέρα της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά για τα περεταίρω. 
ΕΡΤ