Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Εκανε αναλήψεις με κλεμμένες κάρτες


Αναλήψεις ύψους 19.000 είχε κάνει από τράπεζες με κλεμμένες κάρτες και δελτία ταυτότητας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη, προχτές στο Κιάτο από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά μετά από συστηματική παρακολούθηση.

Αναλήψεις ύψους 19.000 είχε κάνει από τράπεζες με κλεμμένες κάρτες και δελτία ταυτότητας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη, προχτές στο Κιάτο από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά μετά από συστηματική παρακολούθηση. Ο συλληφθείς προσέγγιζε τα... θύματά του, κυρίως δικηγόρους και πολίτες, στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά και πιάνοντας τη συζήτηση, τους άρπαζε, κρυφά, τσάντες και πορτοφόλια. Στη συνέχεια, με τις κάρτες ανάληψης και τα δελτία αστυνομικής ταυτότητάς τους, ο 47χρονος ξεγελούσε ταμίες διαφόρων τραπεζών και έκανε αναλήψεις χρημάτων.

 Χθες το πρωί επίσης δύο ένοπλοι ληστές άρπαξαν το ποσό των 100.000 ευρώ από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι .
Οι δράστες ξεπέρασαν το εμπόδιο, με την ελεγχόμενη πόρτα, πηγαίνοντας πρωί πρωί και παρακολουθώντας την είσοδο των υπαλλήλων της τράπεζας. Φορώντας περούκες και κρατώντας ο ένας πιστόλι και ο άλλος καλάσνικοφ, απείλησαν μια υπάλληλο την ώρα που έμπαινε στο υποκατάστημα και μπήκαν μέσα μαζί της.
Με την απειλή όπλων, άρπαξαν το ποσό των 100.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Κερατσινίου.

http://www.ethnos.gr