Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

«Οι Διάλογοι των Αθηνών» στο Ίδρυμα Ωνάση

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν «Οι Διάλογοι των Αθηνών». Από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου 2010, εκατοντάδες διανοούμενοι, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων θα βρεθούν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση για να συζητήσουν σχετικά με τον ρόλο του ελληνικού πολιτισμού στις σύγχρονες κοινωνίες.
Το συνέδριο θα αναμεταδίδεται ζωντανά σε πανεπιστήμια και αίθουσες πολιτιστικών οργανισμών στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και σε ελληνικές πόλεις, ενώ θα είναι δυνατόν να το παρακολουθήσει κανείς και από τον προσωπικό του υπολογιστή.
Για να παρακολουθήσετε από κοντά τις εργασίες του συνεδρίου παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στο 213 0178000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@sgt.gr.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Παρακαλώ σημειώστε ότι λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τους Διαλόγους, αρκεί να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες: www.athensdialogues.org / www.sgt.gr / www.onassis.gr

Για να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που συμμετέχουν στο Συνέδριο για συνεντεύξεις ή κείμενα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0178000 ή στο press@sgt.gr.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.