Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Χρ. Σαρλής: Με την μη ανακήρυξή μας παραβιάζεται το Σύνταγμα

alt«Παραβιάζεται το Σύνταγμα από τη μη ανακήρυξή μας» δήλωσε λακωνικά ο Χρύσανθος Σαρλής, εξερχόμενος της δικαστικής αίθουσας, όπου συζητήθηκε η αίτηση ανάκλησης της απόφασης του Πρωτοδικείου για μη ανακήρυξη του συνδυασμού του.Η απόφαση αναμένεται τη Δευτέρα.
Στα δικαστήρια της Κέρκυρας μετέβησαν σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής Χρ. Σαρλής και στελέχη του συνδυασμού «Κέρκυρα Πολιτών» προκειμένου να παραστούν στην εκδίκαση της αίτησης ανάκλησης της απόφασης μη ανακήρυξης του συνδυασμού.

Τη Δευτέρα μάλλον η απόφαση

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τη Δευτέρα ενώ υπέρ της αίτησης κατέθεσε ο νομικός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Τρεπεκλή, Γιάννης Ρίγγας. Το σκεπτικό της αίτησης ανάκλησης είναι ότι ο νομικός εκπρόσωπος της «Κέρκυρας Πολιτών» βρισκόταν στο Πρωτοδικείο 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, συνεπώς αυτός είναι ο πραγματικός χρόνος κατάθεσης του συνδυασμού και όχι ο χρόνος ολοκλήρωσης της κατάθεσης αυτού, δηλαδή 10 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Του ιδίου περιεχομένου άλλωστε ήταν και η ένορκη βεβαίωση που είχε καταθέσει ο επικεφαλής της «Κέρκυρα να Ζεις» Γ. Τρεπεκλής υπέρ του συνδυασμού Σαρλή στο αρχικό στάδιο της διαδικασίας ένστασης.

Συσπειρώνονται και συζητούν

«Οσονούπω θα εκδοθεί η απόφαση» δήλωσε ερωτηθείς ο Χρύσανθος Σαρλής χωρίς να διευκρινιστεί το ακριβές διάστημα και έκανε λόγο για «παραβίαση του Συντάγματος» από την μη ανακήρυξη του συνδυασμού του.
Εν αναμονή της Δευτέρας μάλιστα ο κ. Σαρλής έχει συγκαλέσει σύσκεψη των στελεχών και συμμετεχόντων στο συνδυασμό του για σήμερα το βράδυ προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. Κίνηση που είχε προαναγγείλει καθώς και στην ανακοίνωσή του είχε ζητήσει από τους οπαδούς και στελέχη της «Κέρκυρας Πολιτών» να διατηρήσουν την ενότητα και τη συνοχή της παράταξης.
 

corfupress