Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Πρόγραμμα εμφανίσεων και περιοδειών του Ηλία Μπεριάτου



      2 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Προγραμματισμένες εμφανίσεις στην τηλεόραση και περιοδείες Ηλία Μπεριάτου κατά την πρώτη εβδομάδα Οκτώβρη

Στην πρωινή εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» (08:00-10:00) πρόκειται να εμφανιστεί την Κυριακή (3-10-2010) ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ηλίας Μπεριάτος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναμένεται να τεθούν ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων καθώς και θέματα σχετικά με το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας.

Παράλληλα, από την ερχόμενη Δευτέρα ο κ. Μπεριάτος θα βρίσκεται και πάλι στα Ιόνια Νησιά πραγματοποιώντας νέες περιοδείες. Συγκεκριμένα, πέραν των επαφών με τοπικούς φορείς και πολίτες, στόχος των περιοδειών του υποψήφιου Περιφερειάρχη είναι και η οριστικοποίηση και ανακοίνωση των προσώπων που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ: συμμαχία για το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό».  

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα, ο κ. Μπεριάτος αναμένεται να αφιχθεί κατά σειρά στα ακόλουθα νησιά: Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Λευκάδα και Κέρκυρα. Παράλληλα, με την ολοκλήρωση των εν λόγω επισκέψεων θα ακολουθήσει και νέα σειρά περιοδειών, κατά τις οποίες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα παραμείνει για μεγαλύτερο διάστημα επιδιώκοντας να βρεθεί ξανά σε επαφή τόσο με την κοινωνία των μεγάλων όσο και των μικρότερων νησιών του Ιονίου.