Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η Άντζελα πήγε Μαξίμου, την «πάνε» Περιφέρεια!



alt

«Έχω να συναντηθώ με στρατεύσιμους», είπε ο Γ. Παπανδρέου διακόπτοντας τη συνεδρίαση του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ και, λίγο αργότερα, δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τη βουλευτή Κέρκυρας και πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου. Τυχαίο;

Η Κερκυραία πολιτικός, συναντήθηκε τετ – α – τετ για 20 λεπτά με τον Πρωθυπουργό χθές το μεσημέρι και δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, έντονη πίεση να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του αιρετού περιφερειάρχη στα Ιόνια Νησιά, αφού, τουλάχιστον δύο δημοσκοπήσεις που έχει η Ιπποκράτους στα χέρια της τη φέρουν μακράν πρώτη από στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Ν.Δ. σε δημοτικότητα ή πρόθεση ψήφου για τη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, η αξιοπιστία των πληροφοριών για πιέσεις στη Γκερέκου που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ενισχύεται από τη δήλωση Παπανδρέου ότι εκλογικός στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η κατάκτηση 8 από τις 13 Περιφέρειες!

Τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειαρχών θα ανακοινωθούν την Κυριακή στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Από επιλαχόν, βουλευτής

Στην Κέρκυρα, ήδη το περιβάλλον του Γιώργου Καλούδη θεωρεί βέβαιο ότι ο δεύτερος στη σειρά προτίμησης υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, οδεύει κατευθείαν στη Βουλή αφού η κα Γκερέκου θα παραιτηθεί αν θέσει υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές, ενώ η πρώην υφυπουργός έχει πυκνώσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τις παρεμβάσεις και εμφανίσεις της στην Κέρκυρα, προκαλώντας σειρά συσκέψεων με διάφορα θέματα (ΕΑΚΚ, ΟΛΚΕ, Νοσοκομείο κλπ.) επιχειρώντας να δρομολογήσει λύσεις που να έχουν, τουλάχιστον επικοινωνιακά, τη δική της «βούλα».

corfupress