Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Οι Έλληνες μπροστά σε κάθε εκβιασμό επέλεξαν ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!

http://www.arionradio.com/repository/2009/vouli.jpg 

Δεν είναι μόνο τιμωρία, δεν είναι μόνον αγανάκτηση, κυρίως είναι η επιλογή, η θέληση ενός Έθνους, όπως το Ελληνικό, να χαράξει το μέλλον του με όρους αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας. 
Κανένα ψευτοδίλημμα, κανένας εκβιασμός δεν στάθηκε αρκετός για να σπάσει το ηθικό των συμπολιτών μας. 
Όλους τους τελευταίους μήνες, πολλοί ήταν εκείνοι που απορούσαν πως ο Έλληνας αντέχει όλα αυτά τα δεινά που του προκαλούσαν, κυρίως όμως πως ανέχεται όλες αυτές τις συντονισμένες συμπεριφορές ύβρεων και προσβολών. Πολλοί αναρωτιόντουσαν γιατί οι έλληνες δεν εξεγέρθηκαν, γιατί δεν "επαναστάτησαν". 
Η απάντηση δόθηκε σήμερα. Ως ένας λαός με βαθιά συνείδηση δημοκρατίας περίμενε την κατάλληλη ώρα, τον ενδεδειγμένο τρόπο. Τις εκλογές. Και σήμερα απάντησε ότι είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εθνική και ατομική αξιοπρέπεια του με όρους δημοκρατίας και πηγαίας θέλησης. 

Η πληγή που προκαλεί η είσοδος στη βουλή της Χρυσής Αυγής δεν είναι τίποτε άλλο παρά το σύμπτωμα της αποιδεολογικοποίησης, της ιδεολογικής προδοσίας που προκάλεσε η πρόσφατη πολιτική και κυβερνητική πορεία, κυρίως, του ΠΑΣΟΚ. Και τούτο όμως θα το αντιμετωπίσουμε οι Έλληνες, την κατάλληλη ώρα...

Σπύρος Θ. Παγκράτης