Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Πλήρης Κατάπτωση του ΠΑΣΟΚ και στην Κέρκυρα!!!

Ιστορικής σημασίας δεδομένο πλήρους κατάπτωσης του ΠΑΣΟΚ και κατ΄επέκταση της ΝΔ, στέλνει ο παραδοσιακά δημοκρατικός λαός της Κέρκυρας. 

Και τούτο δεν είναι εικασία αλλά γεγονός, αρκεί να ερμηνευθεί με νηφαλιότητα το  ότι στην σημερινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Βόρεια Κέρκυρα (Σιδάρι), για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, δεν παραβρέθηκαν περισσότεροι από 70 άνθρωποι στο σύνολο τους, συμπεριλαμβανομένων των επιτελείων των υπ. βουλευτών. (οπτικοακουστικό υλικό αργότερα το απόγευμα)
Οι αναγνώστες του παρόντος, ως μέτρο σύγκρισης  μπορούν να λαμβάνουν υπόψη το ότι στην συγκεκριμένη αίθουσα "Ολύμπικ" όπου διαχρονικά πραγματοποιούνται οι προεκλογικές ομιλίες του συγ-κυβερνόντως κόμματός οι αξιοπρεπείς συναθροίσεις ποτέ δεν ήταν σε αριθμό μικρότερες των 1000 στελεχών (βλέπε 2009).
Και στην Κέρκυρα, με το πέρασμα των ημερών, το ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται ικανό να ξεπερνά το ποσοστό του 14-15% του εκλογικού σώματος, θέτοντας πλέον την διεκδίκηση της 3ης έδρας επ αμφιβόλω!!!
Όλα δείχνουν πως η ιστορική πολιτική ανατροπή στη σύγχρονη Ελλάδα δεν εξαιρεί την Κέρκυρα, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι η "βουβή" προεκλογική στάση του λαού θα μετατραπεί σε καθοριστικής σημασίας πολιτική πράξη ανατροπής του καταστροφικού κατεστημένου και όσων το υπηρετούν...


corfuonair