Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Βελγίδα βουλευτής: «Όχι σεξ χωρίς... κυβέρνηση»


Το σεξ ως όπλο ζητά να χρησιμοποιηθεί η βουλευτής των Φλαμανδών σοσιαλιστών Μαρλέν Τέμερμαν, που έχει αγανακτίσει από την απουσία κυβέρνησης στο Βέλγιο. Έτσι, σύμφωνα με τη γαλλόφωνη εφημερίδα Le Soir, η γυναικολόγος στο επάγγελμα βουλευτής, προτείνει αποχή από το σεξ μέχρι το σχηματισμό κυβέρνησης, για τους πολιτικούς που διαπραγματεύονται το σχηματισμό κυβέρνησης στο Βέλγιο. 

«Είναι το έσχατο όπλο», δήλωσε στη Soir και κάλεσε όλες τις βελγίδες, και κυρίως τις συζύγους των πολιτικών που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης «να απέχουν από το σεξ, με την ελπίδα ότι έτσι θα επισπευστούν κάποια πράγματα».

«Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε πλέον;», αναρωτιέται η Τέμερμαν, τονίζοντας ότι βρίσκει την όλη εκστρατεία άκρως διασκεδαστική.

Η ίδια, πάντως, εξομολογήθηκε ότι την ιδέα δεν την έκλεψε από τη Λυσιστράτη αλλά από τις Κενυάτισες που αγανακτισμένες από την απουσία κυβέρνησης στη χώρα τους, πριν από δυο χρόνια, «έκοψαν» το σεξ με αποτέλεσμα σε... ένα μήνα να αποκτήσουν κυβέρνηση. 

ΤΑ ΝΕΑ