Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Ο Λοβέρδος και...ο Γόρδιος Δεσμός του Κυλικείου του Νοσοκομείου!!!



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQf0seT30vYc6SAG23iNmsqE_pobRXJ2sGem0Kckd4UaBCn2g0WYB5QZ9gsMOJPolS_mbOqH9kL7UfvaIaJiXZEPpmRhhg5uEaj7qNo0wWo1k6N-zZoZUCLCe5kpPkvI-QqKd0OL-RKw/s1600/%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%82.jpg
Όλοι οι Κερκυραίοι έχουμε ενημερωθεί πλέον για τον ερχομό του Υπουργού Υγείας  κ. Λοβέρδου την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στο νησί μας.

Εκείνο όμως που δεν μας έχει ανακοινωθεί επίσημα, είναι ο σκοπός της επίσκεψης του.

Άλλοι διαδίδουν ότι έρχεται για να κάνει έναν επικοινωνιακού τύπου "αγιασμό" του Νέου Νοσοκομείου, άλλοι λένε ότι έρχεται για να δει με τα ίδια του τα μάτια τα πολλά και τεράστια προβλήματα λειτουργίας του και να δώσει - ή έστω ρε παιδί μου να υποσχεθεί για μία ακόμη φορά - την πολυπόθητη λύση τους!!! 


Γράφει ο Στρέμπελος


Εμείς όμως φίλοι μας Κερκυραίοι σήμερα έχουμε την χαρά και την τιμή να σας αποκαλύψουμε το καλά θαμένο μυστικό.
Θα σας πούμε σε Κερκυραική αποκλειστικότητα τον "πραγματικό" λόγο της επίσκεψης του κ.Λοβέρδου, γιατί τίποτα από όλα αυτά που σας έχουν ανακοινώσει μέχρι σήμερα δεν αληθεύει, 
Οι "κεραίες" του Liston Place που είναι απλωμένες σε όλη την Κερκυραική επικράτεια έμαθαν αυτό που μας κρύβουν οι "πράσινοι" τοπικοί άρχοντες.
Θα σας εξιστορήσουμε ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά, με καλούς - κακούς - δράκους - αρπακτικά, και ότι τέλος πάντων έχουν όλα τα παραμύθια.
Μία φορά και ένα καιρό λοιπόν ήταν ένα καταπράσινο νησί που μετά από προσπάθειες περίπου 20 ετών επιτέλους απέκτησε ένα πανέμορφο Νοσοκομείο για τους κατοίκους του.
Αφού κατάφερε με χίλια ζόρια και χίλιες ελλείψεις να το θέσει σε λειτουργία με τεράστιες προσπάθειες των εργαζόμενων του, παρουσιάστηκε από το πουθενά ένα τεράστιο πρόβλημα.
Στο νέο αυτό Νοσοκομείο υπήρχαν δύο κυλικεία, ένα Κεντρικό και ένα μικρότερο το οποίο ήταν σε εσωτερικό χώρο με πολύ λιγότερες δυνατότητες "κερδών". Το άλλο, όμως το Κεντρικό είναι όπως λέμε στην πιάτσα "φιλέτο", τα αναμενόμενα κέρδη του μεγάλα και τεράστιο το ενδιαφέρον από διάφορους "επιφανείς" ντόπιους επιχειρηματίες!!!
Ξεχωριστό και επίμονο ενδιαφέρον όμως όπως διέδιδαν κάποιες κακιές γλώσσες  είχε δείξει κάποιο/α μέλος; του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, όπου σε συνεργασία με κάποιο κολλητό φίλο επιχειρηματία, προσπαθούσαν να στήσουν με τέτοιο τρόπο την "δουλειά" ώστε ο κολλητός, ο οποίος έχει και οικονομικά προβλήματα-ανοίγματα, κρυμμένος πίσω από μία εταιρεία, να μπορέσει να πάρει τελικά τη διαχείριση του κεντρικού κυλικείου, αποκομίζοντας σημαντικότατα οικονομικά οφέλη.
Βεβαίως και το μέλος αυτό δεν θα αγωνισθεί αφιλοκερδώς, δεν θα βάλει  τζάμπα  το κεφάλι του στον ντορβά βρε αδελφέ!
Σε όλα τα παραμύθια όμως, όπως ξέρουμε πάντα υπάρχει και ένας καλός, ο οποίος μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια των κακών.Έτσι λοιπόν και στο δικό μας αυτόν τον ρόλο δείχνει να πήρε ο ιδιοκτήτης κυλικείου-καντίνας που λειτουργούσε στο παλαιό Νοσοκομείο, ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι ανάπηρος πολέμου. Ο κύριος αυτός δε από ότι έχουμε πληροφορηθεί, διεκδικώντας την συνέχιση της άδειας που είχε, έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα σχετικά με το θέμα, τα οποία αναμένεται να εκδικαστούν τον Μάρτιο. 
Παρόλα αυτά, οι κακοί της ιστορίας μας, προσπαθούν να τον πείσουν να σταματήσει τις αντιδράσεις, υποσχόμενοι ότι θα του δώσουν το μικρό κυλικείο, έστω και αν γνωρίζουν ότι δεν θα έχει τα ίδια έσοδα, αναλογικά και με τα έξοδα του.
Ωστόσο, οι αχόρταγοι «άμεμπτοι» παράγοντες-εθνοσωτήρες δεν φαίνεται να αρκούνται μόνο στα των κυλικείων, αλλά προσπαθούν να κάνουν "παιγνίδι" και με τους αυτόματους πωλητές καφέδων κλπ, καθώς επιδιώκουν να μεθοδεύσουν την εγκατάσταση αυτόματων πωλητών δικού τους επιχειρηματία με μεσολαβητή - κομματικό παράγοντα, άκουσον - άκουσον του τοπικού πράσινου κόμματος - απαιτώντας επίσης το κάτι τις τους επί των ακαθάριστων εσόδων....
Με αυτά και αυτά, και εφόσον το κακό δεν σταματήσει εδώ, πέρα από την προφανώς απαράδεκτη λειτουργία παραγόντων, υπάρχει το ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα που έχει να κάνει με την ταλαιπωρία όλων των ασθενών και των οικογενειών τους, όσο επίσης και των εργαζομένων στο νοσοκομείο όπου δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, πίνοντας ένα καφέ, αγοράζοντας μια τυρόπιτα ή μια πάνα...
Δεν πρέπει να ξεχνάμε δε πως το νέο Νοσοκομείο δεν βρίσκεται ούτε στο Σαρόκο ούτε στο Λιστόν... αλλά σε μια απομακρυσμένη περιοχή, χωρίς εμπορικά καταστήματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ασθενών, των εργαζομένων και των επισκεπτών ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες.
Από την άλλη οι έχοντες έστω λίγες νομικές γνώσεις, λένε πως αυτές οι πρακτικές, και μια ενδεχόμενη δικαστική εμπλοκή, ενδέχεται να προκαλέσει καθυστέρηση της έναρξης λειτουργία του κυλικείου - φιλέτου που μπορεί να φτάσει στον ένα χρόνο και πλέον... 

Εδώ είναι και η αποκάλυψη που στην αρχή του κειμένου μας, σας υποσχεθήκαμε αγαπητοί μας φίλοι και φίλες.



Ο κ.Λοβέρδος έρχεται στην Κέρκυρα σαν νέος Μέγας Αλέξανδρος με στόχο να λύσει τον Γόρδιο Δεσμό του κυλικείου, γρήγορα, αποφασιστικά και αν είναι δυνατόν να κάνει και τον αγιασμό!!!



Του Κυλικείου βέβαια και όχι του Νοσοκομείου όπως ψευδώς μας λένε!!!

Υ.Γ Στο παραμύθι αυτό που σας διαβάσαμε κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.