Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ : Το απίστευτο πολιτικό θράσος του κ. Αυλωνίτη !!!


alt
Άστραψε και βρόντηξε ο υπ. Δήμαρχος κ.Αυλωνίτης την Πέμπτη το βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του στο κινηματογραφο Ορφέα.

Λάβρος κατά πάντων έκανε την "επανάσταση" του. Κατακεράυνωσε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και τους "εργολάβους",ενώ δεν παρέλειψε να παραπονεθεί για μικρόψυχες ηγεσίες που δεν τον στηρίζουν.
Χαρακτηριστική είναι η πρόταση η οποία προβάλλεται σε πάρα πολλά sites & blogs, καθώς και στο σύνολον των Κερκυραικών ΜΜΕ.


«Αυτή την Κυριακή αναμετρόνται η διαφάνεια και η χρηστή διαχείριση με την πολιτική των πελατειακών σχέσεων» μας είπε με όλη την δύναμη της φωνής του !!!

@ Αυτός ο παρθενογεννημένος ( όπως μας παρουσιάζεται ) πολιτικός μάλλον θεωρεί τους Κερκυραίους πολίτες "χρυσόψαρα". Νομίζει ότι έχουμε όλοι Αλτσχάιμερ, ότι πάσχουμε από γεροντική ανοία και τα έχουμε ξεχάσει όλα.
@  Αυτή η Συμπαράταξη Ευθύνης των "άσπιλων" πρώην Δημάρχων η οποία κατά τα άλλα δηλώνει ότι αντιπροσωπεύει την διαφάνεια, δεν έχει καμία σχέση με τους Δήμους εκείνους οι οποίοι δεν έχουν καν δημοσιεύσει τους ισολογισμούς τους και δεν έχει καθόλου ευθύνη για το χρέος που θα προκύψει στον νέο Δήμο, το οποίο φημολογείται ότι θα είναι πολύ πάνω από 100 εκατ. ευρώ.
@ Αυτός και ο συνδυασμός του που δηλώνει ότι θα κυβερνήσουν τον Δήμο με ανθρωπιά δεν έχουν καμία σχέση με τους Δήμους που είχαν τους εργαζόμενους απλήρωτους.
@ Αυτός που με λυγμούς σήμερα εγκαλεί τις "μικρόψυχες τοπικές ηγεσίες" γιατί δεν τον υποστηρίζουν, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που ένα μήνα πριν τις εκλογές έτρεχε στους μικρόψυχους (κατά την άποψη του ) μαζί με τον δεξιό "φερετζέ" του εκλιπαρόντας για χρίσματα. Μάλλον θα ήταν κάποιος σωσίας του.
@ Αυτός και οι συνεργάτες του που δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν σε ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, δεν ευθύνονται καθόλου για το χρέος των 2.5 εκατ. ευρώ που έχουν οι Δήμοι προς τον τωρινό φορέα διαχείρισης απορριμμάτων.
@ Αυτός που βροντοφωνάζει για την χρηστή διαχείριση και την διαφάνεια δεν έχει ακούσει τίποτα για έργα που απενταχτήκανε κ.λ.π.
Θα μπορούσαμε να γράφουμε ατελείωτα για το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που έχει πνίξει το όμορφο νησί μας, για όλους αυτούς που χρόνια τώρα κλέβουν το μέλλον των παιδιών μας.για αυτούς που δεν αφήνουν τις "καρέκλες" με τίποτα και κυκλοφορούν στους δρόμους της πολης μας με τα λαμπερά κουστούμια τους και εκείνο το μόνιμο τηλεοπτικό χαμόγελο τους.
Αυτό όμως που μας ενοχλεί αφάνταστα, που μας προκαλεί αηδία, που μας προσβάλει βάναυσα και δεν το αντέχουμε με τίποτα είναι το απίστευτο θράσος τους, αυτή η συνήθεια που έχουν να μιλάνε για διαφάνεια, ελπίδα, ανθρωπιά, ηθική. ανεξαρτησία με τόσο προκλητική ευκολία!!!
 
Γι' αυτό και εμείς φωνάζουμε : Σταματήστε να  προσβάλετε τόσο βάναυσα την νοημοσύνη μας
 κ. Αυλωνίτη !!!
 
listonplace