Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Στην Κέρκυρα ο Γ.Παπανδρέου

http://2.bp.blogspot.com/_VUBXAjNyWvc/TFbsTQjAeSI/AAAAAAAAPzs/kKkOeeCdPDo/s1600/%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%95%CE%9F%CE%A5+%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%A3%CE%A3%CE%A3.jpg
    Η περιφέρεια θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της ταυτότητας της κάθε περιοχής, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου στην διάρκεια της συνομιλίας που είχε με κατοίκους της κοινότητας Κυνοπιάστες, στην Κέρκυρα, την οποία επισκέπτεται από το πρωί.

    Ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία ολιγόλεπτης συνομιλίας με φοιτητές, οι οποίοι του έθεσαν το ζήτημα της φοιτητικής στέγασης, ενώ λίγο αργότερα ενημερώθηκε για τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της κοινότητας.

    Όπως του ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, υπάρχει ενδιαφέρον από τη νέα γενιά για την συνέχιση της παραγωγής, ωστόσο, του επισήμαναν ότι οι προοπτικές βρίσκουν προσκόμματα στον μικρό αγροτικό κλήρο, που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την ξένη παραγωγή και κατ' επέκταση το δίκτυο διανομής της.

    Ο κ. Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα, στην επίσκεψή τους στην Κέρκυρα συνοδεύονται από τους υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη, τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Τηλέμαχο Χυτηρη, τους υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη, Ανάπτυξης, Παναγιώτη Ρήγα και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, Ήλία Μπεριάτο.

AΠΕ