Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ο κύβος ερρίφθη για τον Υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Κερκυραίων;


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNmlGejYwYwQ_xMb0s2BBAT7TAGkuEO4RhDKH1dPlsha6j3CA&t=1&usg=__IP1I8zPlbNlF-hTd7QnAFKgSOr4=
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ, αύριο, το αργότερο την Πέμπτη 9/9/2010, ανακοινώνει το όνομα του υποψήφιου Δημάρχου Κερκυραίων. 

Όπως όλα δείχνουν, καθοριστικό ρόλο για την απόφαση που έχει ήδη ληφθεί, διαδραμάτισαν τα αποτελέσματα των δύο επαναλαμβανόμενων δημοσκοπήσεων που διεξήχθησαν το τελευταίο 10ήμερο, από τα οποία προέκυψαν τα ίδια ενθαρρυντικά αποτελέσματα. 
Από την άλλη, ο νυν Δήμαρχος Κερκυραίων Σ. Μικάλεφ  το απόγευμα της Τρίτης διοργάνωσε εσπευσμένα σύσκεψη στελεχών και φίλων, στο  Φαληράκι,  ανακοινώνοντας την αυτόνομη κάθοδο του στις εκλογές, ανεξαρτήτως της επικείμενης ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Χρ. Μπούκας, εμφανιζόμενος σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως αύριο, το αργότερο την Πέμπτη, θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον υποψήφιο που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Κερκυραίων, επαναπροσδιορίζοντας τη στάση του και παίρνοντας σαφής αποστάσεις τόσο από τον νυν Δήμαρχο, όσο και από τον υποψήφιο του "μπλοκ" των Δημάρχων Αλέκο Αυλωνίτη.

Σε κάθε περίπτωση,  το παρασκήνιο παρουσιάζει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς προμηνύει σημαντικές πολιτικές εξελίξεις για το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, κυρίως όμως για το νέο Δήμο Κερκυραίων.