Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Πτώμα άνδρα θαμμένο σε μπανιέρα




αστυνομίαΣενάριο αστυνομικού θρίλερ θυμίζει η αποκάλυψη του πτώματος ενός, αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, το οποίο οι δολοφόνοι είχαν θάψει σε μπανιέρα και "χτίσει" στο μπάνιο σπιτιού στο Διακοφτό Αχαΐας.






Η μυστηριώδης δολοφονία αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίο μετά από έρευνα στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, με παραγγελία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών πήγαν στο συγκεκριμένο σπίτι, για την ανεύρεση τυχόν στοιχειών, σχετικά με την προ έτους εξαφάνιση ατόμου από περιοχή της Αθήνας.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, αστυνομικοί έσκαψαν το δάπεδο της μπανιέρας που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού και βρήκαν το πτώμα. Σύμφωνα με την Αστυνομία το πτώμα είχε ταφεί στην προϋπάρχουσα μπανιέρα και είχε καλυφθεί με αδρανή υλικά και τσιμέντο πάχους περίπου 10 εκατοστών, ενώ στην συνέχεια είχε επικαλυφθεί με πλακίδια.
Το πτώμα του άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του, με τη μέθοδο DNA .

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, εκτιμάται ότι πρόκειται περί εγκληματικής ενέργειας που έγινε πριν από ένα έτος όταν στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε αλλοδαπή, υπήκοος αλβανίας, η οποία αφού προέβη στις εργασίες τροποποίησης της μπανιέρας, στη συνέχεια εγκατέλειψε το σπίτι και εξαφανίσθηκε.

Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της αλλοδαπής.

ΠΗΓΗ: ΝΕΤ- ΑΠΕ/ΜΠΕ