Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ποιους αξιολόγησε το ΠΑΣΟΚ, ποιους όχι και γιατί

 
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πολιτικής αξιολόγησης ενδιαφερομένων να είναι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο νομαρχιακής. Όμως η εκτίμηση είναι ότι το σκάουτιν θα παραμείνει εν ισχύει διότι τα μέχρι ώρας αποτελέσματα δεν κρίνονται ικανοποιητικά... Για το Δήμο Κέρκυρας αξιολογήθηκαν τελικώς πέντε από τους εννιά ενδιαφερομένους αφού οι υπόλοιποι τέσσερις είτε απέσυραν το ενδιαφέρον τους είτε αρνήθηκαν να ενταχθούν σε αυτή την διαδικασία.
Αντιστοίχως για την Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών αξιολογήθηκαν έξι από τους έντεκα ενδιαφερόμενους με ερωτηματικό για έναν ακόμα, τον νυν γ.γ. της ΠΙΝ, Κ. Γεωργαλίδη, με τον οποίον δεν έγινε δυνατή η επικοινωνία της νομαρχιακής ώστε να γνωρίζουν ποιες είναι οι προθέσεις του (;).
 
Για το δήμο Κερκυραίων αξιολογήθηκαν οι Βεντούρας, Δαγκλή, Μεταλληνός, Σαρλής, Χαϊδόγλου.
 
Για την ΠΙΝ οι Γαβαλάς, Καλούδης, Λαοπόδης, Παγκράτης, Σαρλής και Σκληρός με την εκκρεμότητα του Γεωργαλίδη.

Δεν αξιολογήθηκε το ενδιαφέρον τους
 
Για το δήμο Κέρκυρας αλλά και για την Περιφέρεια ως γνωστόν η βουλευτίς Κερκύρας έχει αρνηθεί την πρόταση που έγινε από άλλους γι' αυτήν όπως και ο δήμαρχος Μελιτειέων I. Λειβαδιώτης. Αρνήθηκαν την αξιολόγησή τους οι δήμαρχοι Μικάλεφ και Αυλωνίτης.
 
Αντιστοίχως για την ΠΙΝ δεν μπήκαν στην διαδικασία οι Γεωργάτος, Φόρτες και Ζαβιτσιάνος.

Αναμένεται εκπρόσωπος της κεντρικής επιτροπής αξιολόγησης στην Κέρκυρα να προεδρεύσει σε συνεδρίαση της διευρυμένης νομαρχιακής για την υπόθεση των υποψηφιοτήτων. Ενώ όλα δείχνουν ότι τα αρχικώς σφιχτά χρονικά περιθώρια μοιάζουν τώρα να χαλαρώνουν, δηλ. οι τελικές επιλογές δεν πρόκειται να γίνουν μέσα στα αρχικώς ανακοινωθέντα
χρονικά πλαίσια.

www.enimerosi.com