Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Σύλληψη για ναρκωτικά στο κέντρο της πόλης


alt
Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο αποτελούν οι συλλήψεις για ναρκωτικά, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο. Χθες το απόγευμα, στο κέντρο της πόλης, άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν νεαρό άντρα με μικροποσότητα ηρωίνης.


alt
Χθες το απόγευμα, άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκαν για μικρή αναστάτωση που προκλήθηκε από νεαρό άντρα σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Μ. Μεθοδίου. Αμέσως έσπευσαν και διαπίστωσαν ότι στην κατοχή του υπήρχε μικροποσότητα ηρωίνης.


Με τη συνδρομή των συναδέλφων τους από τη Δίωξη Ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε η σύλληψη, η οποία προκάλεσε το ενδιαφέρον των – αρκετών – περιοίκων και περαστικών από την περιοχή.
Να σημειωθεί ότι με την ευκαιρία της σύλληψης, φάνηκε και η χρησιμότητα του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς, αφού οι δύο άντρες που αρχικά κλήθηκαν στο εμπορικό κατάστημα είναι αστυνομικοί που υπηρετούν στο νέο αυτό θεσμό.



Θεοχ. Γιώτης: Πολλοί οι χρήστες δυστυχώς!

Μιλώντας για την έξαρση των ναρκωτικών, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ελεύθεροι Ρεπόρτερ» στο Τηλεκέρκυρα, ο αστυνομικός δ/ντης Θεοχάρης Γιώτης είπε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει από τον ΟΚΑΝΑ στην Κέρκυρα υπάρχουν αρκετοί – δυστυχώς – χρήστες ναρκωτικών ουσιών και έκανε έκκληση για συνεργασία των γονέων προκειμένου να απεμπλακούν οι νέοι από την μάστιγα. 
 
Χαρακτηριστικό ήταν το επεισόδιο που διηγήθηκε για νεαρό χρήστη: «Ένας νέος αφού διέρρηξε φαρμακείο και πήρε τα φάρμακα που ήθελε για τη δόση του έμεινε εκεί μέχρι που η αστυνομία τον συνέλαβε. Τον ρώτησα λοιπόν γιατί δεν έφυγε και μου απάντησε ότι ήθελε να το μάθουν οι γονείς του επειδή δεν του έδιναν καμία σημασία».

http://www.corfupress.com