Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το νέο iPhone της Apple 4G



Ο Στιβ Τζομπς παρουσιάζει το iPhone στην περυσινή εκδήλωση της 
Apple.Το νέο iPhone της Apple, το μοντέλο 4G, αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ο Στιβ Τζομπς στο Σαν Φρανσίσκο.

Από όσα έχουν διαρρεύσει τους τελευταίους δύο μήνες, το νέο μοντέλο πιθανότατα φέρει κάμερα για βιντεοκλήσεις στην μπροστινή όψη, κάμερα με φλας στο πίσω μέρος, 16% μεγαλύτερη μπαταρία και βελτιωμένη οθόνη.


Αλλαγές αναμένονται επίσης στην εμφάνιση της συσκευής, καθώς στη λευκή έκδοση, το μαύρο θα αντικατασταθεί από το λευκό και στο μπροστινό μέρος. Κάποιες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει σε blog από διαφημίσεις της Apple δείχνουν τη συσκευή σε διάφορα χρώματα αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αν είναι αυθεντικές. Πάντως, η συσκευή θα είναι πιο επίπεδη και λεπτή.

Επίσης, το νέο λειτουργικό 4.0, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιεί και από το 3GS, θα δίνει τη δυνατότητα multitasking (πολλαπλής ταυτόχρονης λειτουργίας apps) και στα δύο μοντέλα.

Τα χαρακτηριστικά αυτά αποκαλύφθηκαν τον Απρίλιο λόγω μιας γκάφας ενός μηχανικού της Apple, ο οποίος... ξέχασε ένα πρωτότυπο του νέου iPhone σε μπαρ της Καλιφόρνια. Ο δικτυακός τόπος Gizmodo αγόρασε το παρατημένο τηλέφωνο και το εξέτασε εξονυχιστικά πριν τελικά το επιστρέψει.

Αν οι υποψίες επιβεβαιωθούν για το λανσάρισμα του νέου μοντέλου, το πιθανότερο είναι ότι η Apple θα μειώσει στο μισό την τιμή του μοντέλου 3G S και θα διακόψει τις πωλήσεις του προηγούμενου μοντέλου 3G.

ΤΑ ΝΕΑ