Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αποπειράθηκε να εισάγει ναρκωτικά στις Φυλακές

altΤα κρούσματα κατοχής ναρκωτικών έχουν γίνει προ πολλού καθημερινό φαινόμενο, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο. Χθες σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες σε κρατούμενο που επέστρεφε από άδεια στις Φυλακές.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί σωφρονιστικοί υπάλληλοι των Κλειστών Φυλακών Κέρκυρας διαπίστωσαν ότι 42χρονος τρόφιμος των Φυλακών, κατά την επιστροφή του μετά από 11 μέρες άδεια, είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες.
Στον έλεγχο που διενεργήθηκε πάνω του βρέθηκαν 4 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 37,5 γραμμαρίων και δύο χάπια Lonarid.

Κι άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά
Το μεσημέρι χθες στον Αγρό συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών 56χρονος αλλοδαπός, κάτοικος Κέρκυρας, για κατοχή και καλλιέργεια χασίς. Συγκεκριμένα στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς, 1 περίπου γραμμαρίου και σε γλάστρες στο σπίτι του 7 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 30 εκατοστά.
Το απόγευμα επίσης συνελήφθη 27χρονος Έλληνας για κατοχή χασίς και συγκεκριμένα επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν 10 γραμμάρια κάνναβης.
Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών διενεργεί προανάκριση και για τα τρία περιστατικά. 


http://www.corfupress.com