Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινή αεροπορική επίθεση




israelΤην ανταλλαγή πυρών συνέχισαν και Παλαιστίνιοι και ισραηλινοί με την εκτόξευση δύο ρουκετών και την απάντηση με αεροπορική επίθεση αντίστοιχα, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών Παλαιστινίων, μελών της Τζιχάντ.






Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από τις ισραηλινές στρατιωτικές Αρχές, τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας μετά την εκτόξευση δύο ρουκετών από το παλαιστινιακό έδαφος.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των υπηρεσιών αντιμετώπισης περιστατικών έκτακτης ανάγκης στην Λωρίδα της Γάζας, τα πτώματα των τριών ανδρών μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο στην πόλη της Γάζας.

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε την επίθεση στην περιοχή περίπου μία ώρα ύστερα από την εκτόξευση των δύο ρουκετών από την Γάζα. Οι ρουκέτες που έπεσαν σε μη κατοικημένη περιοχή, δεν προκάλεσαν θύματα.

Το πρωί, δύο ένοπλοι της Τζιχάντ σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό όταν διείσδυσαν στο νότιο Ισραήλ από την Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ισραηλινή στρατιωτική πηγή. Η Τζιχάντ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι δύο άνδρες ήταν μέλη της.

ΠΗΓΗ: ΝΕΤ- ΑΠΕ/ΜΠΕ