Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

"Συμπλήρωση μηχανογραφικού δελτίου - Αναμενόμενες βάσεις" τη Δευτέρα στην Ιόνιο Ακαδημία



altΕκδήλωση με θέμα "Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού δελτίου - Αναμενόμενες βάσεις" θα διοργανώσει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα, στην Ιόνιο Ακαδημία το Σωματείο Επαγγελματιών Φροντιστών.

Ενημερωτική Εκδήλωση: Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου – Αναμενόμενες Βάσεις

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για όλους τους γονείς και μαθητές της πόλης μας, διοργανώνει για το Σωματείο Επαγγελματιών Φροντιστών Κέρκυρας, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου Ακαδημίας (πάνω πλατεία) και ώρα 6:30 μ.μ. με θέμα τη συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου καθώς επίσης και την τελική διαμόρφωση των αναμενόμενων βάσεων για φέτος. Είναι γνωστό πως η συμπλήρωση του μηχανογραφικού αποτελεί την κορύφωση μιας πολυετούς διαδικασίας, μέσα από την οποία καλούνται οι υποψήφιοι να κάνουν καθοριστικές επιλογές που θα χαράξουν την παραπέρα πορεία τους. Θα πρέπει να τονιστεί πως σε μια «πρόχειρη» συμπλήρωση μηχανογραφικού, διακυβεύονται κόποι, αγώνες ζωής αλλά και βέβαια αρκετά έξοδα και προβάλλει επομένως επιτακτική η ανάγκη για διεξοδική ενημέρωση.

Στην εκδήλωση αυτή θα μιλήσει ο Κουτρουμπέλης Αποστόλης, υπεύθυνος προγραμμάτων Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος με ιδιαίτερη εξειδίκευση στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Αναλυτικότερα στη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθεί το θέμα των επαγγελματικών επιλογών και προοπτικών στην αγορά εργασίας ανά επιστημονικό πεδίο, της τεχνικής συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, θα δοθεί έμφαση στις «παγίδες» και στις «έξυπνες» επιλογές του Μηχανογραφικού και θα υποδειχθούν τα συνηθέστερα «λάθη» στα οποία υποπίπτουν οι υποψήφιοι. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιασθεί και ειδική στατιστική μελέτη, σχετικά με τις αναμενόμενες βάσεις για τα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ, του μηχανογραφικού 2010. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2661047671.

corfupress.com