Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Καταθέτει αυτή την ώρα ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σ. Ξυνίδης, για την υπόθεση Βατοπεδίου

 
Καταθέτει αυτή την ώρα ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Σ. Ξυνίδης, για την υπόθεση Βατοπεδίου μετά τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο.

Ο ίδιος νωρίτερα το απόγευμα είχε εκφράση την διάθεση του να παρουσιαστεί στην Επιτροπή.


Εν τω μεταξύ, ο κ. Παναγιωτόπουλος κάλεσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει εξηγήσεις , για την εμπλοκή του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σε αποχαρακτηρισμό νησίδας της λίμνης Βιστωνίδας .

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής δήλωσε για το ζήτημα:  «Δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε χάρη στη ΝΔ και σε οποιονδήποτε άλλον για συμψηφισμό και μάλιστα στο θέμα του Βατοπεδίου, όπου η ΝΔ έδωσε εξετάσεις ξεπουλήματος και χαρίσματος της δημόσιας περιουσίας». Παρέπεμψε επίσης στην ίδια την εξεταστική σχετικά με το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στις εργασίες της μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.  

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γ. Πεταλωτή που τόνισε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε χάρη στη ΝΔ και σε οποιονδήποτε άλλον για συμψηφισμό και μάλιστα στο θέμα του Βατοπεδίου, όπου η ΝΔ έδωσε εξετάσεις ξεπουλήματος και χαρίσματος της δημόσιας περιουσίας».

hbnews