Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Έρχεται το Synch 2010


synch
Το Synch, ανανεωμένο και γεμάτο φρέσκα ονόματα της διεθνούς αλλά και της εγχώριας μουσικής σκηνής, ανοίγει την φεστιβαλική αυλαία του καλοκαιριού, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουνίου, στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων.

Το μεγαλύτερο σύγχρονο μουσικό φεστιβάλ, στην καρδιά της πόλης υποδέχεται και φέτος πάνω από 30 καλλιτέχνες σε πέντε διαφορετικές σκηνές, αναδεικνύοντας για ακόμα μία χρονιά τον μουσικό πλουραλισμό του.


 

Επιπλέον, το Synch φιλοξενεί και φέτος παράλληλες εκδηλώσεις, που συνδυάζουν τη μουσική με την εκπαίδευση μέσω των pre-Synch events, λίγες μέρες πριν το φεστιβάλ, σε συνεργασία με τη SΑΕ Athens, αλλά και την ανάδειξη ταλαντούχων δημιουργών σε συνεργασία με το πλέον αναγνωρισμένο θεσμό εναλλακτικής αγοράς, The Meet Market, σε μία festival edition μόνο για το Synch.

Ένα διήμερο market-party!

To Meet Market διοργανώνει το μεγαλύτερο event του μέχρι τώρα στα πλαίσια του Synch Festival. Στην αίθουσα "Νίκος Γκάτσος" της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων θα βρείτε πάνω από 80 στημένους πάγκους με κάθε είδους δημιουργίες και καινοτομίες από τοπικούς σχεδιαστές, καλλιτέχνες συλλέκτες, δισκοπωλεία και ανεξάρτητες επιχειρήσεις, όλοι κάτω από την ίδια στέγη.
Ένα ραντεβού με ρούχα, αξεσουάρ, vintage και ρετρό ευρήματα, αντικείμενα τέχνης, δίσκους, βιβλία, οργανικά προϊόντα, διαδραστικά παιχνίδια, dj sets και...θετικά vibes!
Περισσότερες πληροφορίες: www.themeetmarket.gr

Workshops

Το Synch, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον εκπαιδευτικόχαρακτήρα του φεστιβάλ διοργανώνει σε συνεργασία με την SAE μια σειρά απόσεμινάρια και εργαστήρια που αφορούν επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούςπαραγωγούς. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα κτίρια της SAE τα δύο τελευταίασαββατοκύριακα του Μαΐου και η είσοδος είναι δωρεάν.
Τηλ: 210 3217661, e-mail: info@sae.edu.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Αριθμός θέσεων: 40 (Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)
Είσοδος Ελεύθερη

INFO

Αναλυτικά το μουσικό πρόγραμμα εδώ
Εισιτήρια: Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!
Προπώληση: 38 ευρώ (ημερήσιο), 65 ευρώ (διήμερο) Στο ταμείο: 45 ευρώ (ημερήσιο), 25 ευρώ (για ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ) ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: PUBLIC, METROPOLIS, FNAC, VILLAGE CINEMAS, ΘΡΙ ΣΙΞΤΙ
Πωλήσεις από τα μηχανήματα easypay της Τράπεζας Πειραιώς. Call Center: 210 8108228
ON LINE SALES: www.tickethour.com