Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς τέλος τα επεισόδια στην Κερατέα - Video

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDT38KmbZMbuw1nU8nQnqg9jH2GZZguDGdrcokpwn23q_MsY3_icaYE-Grxp7juE1LGO9g9ek1A4XKNMCh7gAymIpFXM_B1OE7KYC527wXWE_-Z6Q_KqXQMRJ9sj_-q6F8R6Xt5a9FHzmW/s1600/keratea.jpg
    Άγριες συμπλοκές, με βόμβες μολότοφ και δακρυγόνα, σημειώθηκαν χθες, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στην Κερατέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα συγκεντρωμένων κατοίκων και άλλων ατόμων επιτέθηκαν με " βροχή " από βόμβες μολότοφ εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ, στη Λεωφόρο Λαυρίου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν.

    Η κατάσταση εντάθηκε λίγο μετά τα επεισόδια, καθώς κάτοικοι κατήγγειλαν, ότι ένας νεαρός τραυματίσθηκε σοβαρά, από βομβίδα δακρυγόνου που έριξε αστυνομικός των ΜΑΤ. Ωστόσο από τη μέχρι τώρα έρευνα που διεξήγαγε η αστυνομία στα νοσοκομεία και μέσω του ΕΚΑΒ, δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία δεδομένου ότι δεν έχει μεταφερθεί κανείς τραυματίας στα νοσοκομεία.

    Το μόνο που διαπιστώθηκε είναι ότι μεταφέρθηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου ένας 20χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι τραυματισμένος ελαφρά στο πάνω χείλος, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι ήταν στη συμπλοκή.

ΑΠΕ