Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις




sygentroseisDETHmikriΜε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας που θα καταλήξουν στην πλατεία ΧΑΝΘ, απαντούν σήμερα τα συνδικάτα στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και επί ποδός βρίσκονται περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί. Συλλαλητήριο στο άγαλμα του Βενιζέλου διοργανώνουν στις έξι το απόγευμα ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ μισή ώρα αργότερα στην πλατεία Αριστοτέλους θα γίνει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και την ίδια ώρα, αυτή του ΣΥΡΙΖΑ στο άγαλμα του Βενιζέλου. Στις επτά αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστών στην Καμάρα και στην πλατεία Συντριβανίου αντίστοιχα.

Επίθεση κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ

Νωρίτερα, άγνωστοι που αποσπάστηκαν από την ομάδα των διαδηλωτών των ιδιοκτητών φορτηγών, επιτέθηκαν κατά του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Μίχαλου, κατά την προσέλευση του στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».
Οι άγνωστοι τον χτύπησαν με γροθιές και κοντάρια σημαίας και η αστυνομία, για να τους απομακρύνει, έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης.
Ο κ. Μίχαλος είναι καλά στην υγεία του και στη συνέχεια προσήλθε κανονικά στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ - ΜΠΕ