Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Εκτός παιχνιδιού η Γκερέκου. Με Ξενογιαννακοπούλου το ΠΑΣΟΚ στα Ιόνια;


alt

«Κόπηκε» η Γκερέκου από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μεταδίδουν ΕΡΤ, Mega και ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας πως η απόφαση ελήφθη λόγω των εκκρεμών υποθέσεων της βουλευτού Κέρκυρας με τα χρέη του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου. Οι οριστικές αποφάσεις πάντως θα ληφθούν αύριο το πρωί, αν και στο δελτίο του το mega Channel θεωρεί ως σίγουρη την απόφαση Παπανδρέου να μην δώσει εντολή να κατέβει ως υποψήφια περιφερειάρχης, επειδή στην Ιπποκράτους φοβούνται τις επιθέσεις που θα δεχθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ξενογιαννακοπούλου;

Έτσι, οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ αναζητούν λύσεις της τελευταίας στιγμής. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Παναγιώτη Σκληρού, Γιώργου Καλούδη και το Χρύσανθου Σαρλή. Εκτός και αν οι ζυμώσεις στις εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου, αποδώσουν με όνομα – έκπληξη. Μάλιστα, τις βραδινές ώρες, άρχισε να ακούγεται εντονότατα το όνομα της Υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θεωρείται από τους "κομμένους" υπουργούς στον ανασχηματισμό. Η κα Ξενογιαννακοπούλου κατάγεται από την Κεφαλονιά.

Στις 11:30

Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Κυριακή στις 11:30, όπως ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Τόσο για τους 13 υποψήφιους περιφερειάρχες, όσο και για τους βασικούς δήμους της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς και άλλες μεγάλες πόλεις), αλλά όχι για την Κέρκυρα.

corfupress