Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ του Νομού Κέρκυρας συνεχίζουν την αποχή από την εργασία τους

http://www.enimerosi.com/images/stories/dimarxeio.jpgΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ του Νομού Κέρκυρας, σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν χθες στο Δημοτικό Θέατρο, αποφάσισαν να συνεχίζουν την αποχή από την εργασία τους. Ειδικότερα για σήμερα έχουν προκηρύξει 4ωρη στάση εργασίας τις πρώτες ώρες κάθε βάρδιας και συμμετέχουν στην 3ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ τις τελευταίες ώρες κάθε βάρδιας. Την τετάρτη 15 Δεκεμβρίου συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία και προκηρύσσουν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010.

"Ευθύς ως αποσταλεί η τελευταία δόση 2010 των κεντρικών αυτοτελών πόρων από το Υπουργείο, (έχει καθυστερήσει για όλους τους ΟΤΑ και αναμένεται σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυβέρνησης έως τις 15 Δεκεμβρίου), θα καταβληθούν τα χρεωστούμενα, αναφέρει ο Δήμαρχος, Σωτήρης Μικάλεφ.

Τέλος, η επιτροπή αγώνα εργαζόμενων στο Δήμο Εσπερίων, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει γνωστό ότι "παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής του Δήμου Εσπερίων ότι θα μας καταβάλει τα δεδουλευμένα, εξακολουθούμε να είμαστε απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ βρισκόμαστε πριν από την λειτουργία του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΥ Δήμου Κέρκυρας και λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα". 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ