Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Αναβάλλεται η ανοικτή ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ, κόντρα στα .... οράματα Μπούκα!!

altΆλλα είχε κατά νου η Μεθοδίου και άλλα η Ιπποκράτους. Έτσι η προγραμματισμένη για την Κυριακή ανοικτή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ αναβάλλεται, προκειμένου να υπάρξει... άνωθεν παρουσία.
Η αρχική πρόσκληση που απεστάλη προ ημερών, με υπογραφή του γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας Χρ. Μπούκα, έκανε λόγο για ανοικτή συνέλευση την Κυριακή προκειμένου να γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, παρουσία όσων επιθυμούν να παραστούν και ανοικτή στα ΜΜΕ.
Η αναβολή της εκδήλωσης ήρθε από την Νομαρχιακή με δύο ημέρες διαφορά, επικαλούμενη τον κεντρικό οργανωτικό σχεδιασμό που επιβάλλει παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ από τα κεντρικά. 
 
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:
 
«Το ΠΑΣΟΚ στον κεντρικό οργανωτικό σχεδιασμό του, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα της αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα, προγραμμάτισε συναντήσεις με τις Νομαρχιακές Επιτροπές.
Η πολιτική και οργανωτική αποτίμηση των εκλογών θα γίνει με την παρουσία στελεχών του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης του κεντρικού ΠΑΣΟΚ.
Για το λόγο αυτό η προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 του Δεκέμβρη, ανοιχτή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο (Πάνω Πλατεία) στις 10.30 το πρωί αναβάλλεται». 

corfupress