Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Διαψεύδει νέες απολύσεις η διοίκηση του ΟΤΕ

Διαψεύδει νέες απολύσεις η διοίκηση του ΟΤΕΔεν θα γίνουν άλλες απολύσεις στην Cosmote διαβεβαιώνει, σε ανοιχτή επιστολή του προς τους εργαζόμενους της εταιρίας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μ. Τσαμάζ.

«Οποιαδήποτε αναφορά σε κάτι διαφορετικό είναι απόλυτα ανακριβής και έχει αμφίβολα κίνητρα», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Τσαμάζ και διευκρινίζει ότι οι 120 καταργήσεις θέσων δεν συνιστούσαν μαζικές απολύσεις, αλλά ένα αναγκαίο πρόγραμμα προκειμένου η εταιρία να παραμείνει ανταγωνιστική και να εξασφαλίσει το μέλλον της αφού «ο ανταγωνισμός καραδοκεί».
Παράλληλα, επισημαίνει τον απόλυτο σεβασμό που επέδειξε η εταιρία στους υπαλλήλους της, αναφερόμενος στα ιδιαίτερα ελκυστικά κίνητρα αποχώρησης από την Cosmote.
Ο κ. Τσαμάζ, στην επιστολή του, καταφέρεται εναντίον των συνδικαλιστών που προσπάθησαν με κάθε μέσο να παρεμποδίσουν συναδέλφους τους να εργαστούν.
«Η παρεμπόδιση της πρόσβασης των εργαζομένων στο χώρο εργασίας, τα λουκέτα στα κτίρια, ειδικά όταν δεν έχει καν εξαγγελθεί απεργία, οι πανηγυρισμοί για τη δήθεν καθολική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις όταν στην πραγματικότητα υπάρχει αποκλεισμός κτιρίων, οι βανδαλισμοί, τα εκφοβιστικά SMS, η παρεμπόδιση της επικοινωνίας με τους εργαζομένους, δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο κλίμα», σημειώνει ο κ. Τσαμάζ και καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια συνδικαλιστών που παρότρυναν σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της Cosmote.
Ο πρόεδρος του ΟΤΕ κάλεσε τους συνδικαλιστές να αντιληφθούν ότι τέτοιες ενέργειες στρέφονται αποκλειστικά εναντίον των εργαζομένων, υπονομεύουν το μέλλον και το μέλλον της εταιρίας και 
προωθούν τα συμφέροντα του ανταγωνισμού.

EΘΝΟΣ